غذای همراه با سوسیس
مرغ سوخاری هلندی
زمان آماده
دستگاه
رشته بری خانگی سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 1 ساعت و 20 دقیقه
عناصر:
مرغ کامل 2 کیلوگرم
دسته ای از ساقه های کرفس خرد شده
1 قاشق چایخوری روغن نباتی
نمک
فلفل سیاه
1 عدد لیمو به 4 عدد بریده شده
برگ رزماری
آویشن
روش:
فر را با دمای 360 فارنهایت / 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. مرغ را خشک کنید تا رطوبت آن گرفته شود. کرفس خرد شده را به فر هلندی اضافه کنید. مرغ را کاملا با نمک و فلفل مزه دار کرده و روی کرفس قرار دهید. تکه های لیمو، رزماری و آویشن را به حفره مرغ اضافه کنید و با روغن بپاشید. درب آن را گذاشته و قابلمه را به فر منتقل کرده و به مدت 1 ساعت و 20 دقیقه بپزید. مرغ سوخاری خوشمزه آماده است.
نکات:
برای داشتن رنگ قهوه ای تیره تر، در 10 دقیقه آخر پخت را بردارید.
تا 5 روز در یخچال در ظرف در بست
دستگاه
رشته بری نگهداری شود و حداقل 3 ماه در فریزر بماند.
پاستای مرغ خامه ای فر هلندی یک قابلمه
پاستای مرغ خامه ای فر هلندی یک قابلمه
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
عناصر:
فیله مرغ مکعبی 500 گرم
500 گرم پاستا پنه
500 میلی لیتر شیر
روغن 2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری کره
1 عدد پیاز متوسط مکعبی شده
1 قاشق چایخوری گیاهان ایتالیایی
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط شده با آب
4 لیوان آب
پودر سیر 5 گرم
نمک و فلفل تا مزه دار شود
روش:
فر هلندی را از قبل گرم کنید و به روغن اضافه کنید. مرغ مکعبی لباس افغانی را مزه دار کنید و روی حرارت متوسط سرخ کنید تا قهوه ای شود. کره، پیاز خرد شده، سبزیجات ایتالیایی و پودر سیر را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. پاستا پنه خشک را اضافه کنید و هم بزنید. به آب اضافه کنید و بگذارید 6 دقیقه بپزد. بعد از 6 دقیقه شیر را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد. مخلوط آرد ذرت را اضافه کنید و هم بزنید. ماکارونی غلیظ و خامه ای آماده آبکاری است.
نکات: بعد از اضافه کردن ماکارونی خشک، قابلمه را مرتب لباس افغانی هم بزنید. این باعث می شود که پاستا به طور یکنواخت بپزد.
در ظرف در بسته نگهداری شود و تا 3 روز در یخچال بماند.
لوبیا سبز هلندی 15 دقیقه ای فر
لوبیا سبز هلندی 15 دقیقه ای فر
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
عناصر:
500 گرم لوبیا سبز کامل
1 قاشق غذاخوری روغن
2 حبه سیر له شده
نمک و فلفل برای چشیدن
روش:
فر هلندی را روی حرارت متوسط/کم گرم کنید. لباس افغانی ساقه های لوبیا سبز را بردارید. روغن نباتی را به فر هلندی اضافه کنید و سپس لوبیا سبز را اضافه کنید. 7 دقیقه تفت دهید و بعد از هر چند دقیقه بچرخانید. سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و مدت باقیمانده تفت دهید. مخلفات خوشمزه شما آماده است.
نکته: برای لوبیا سبز سرخ شده ترد، زمان پخت را به نصف کاهش دهید.
تا 5 روز در یخچال در ظرف در بسته نگهداری شود و حداقل 1 ماه در فریزر بماند.
Comments
Post a Comment