غذای همراه با سوسیس

 مرغ سوخاری هلندی

زمان آماده

دستگاه رشته بری خانگی سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 1 ساعت و 20 دقیقه

عناصر:

    مرغ کامل 2 کیلوگرم
    دسته ای از ساقه های کرفس خرد شده
    1 قاشق چایخوری روغن نباتی
    نمک
    فلفل سیاه
    1 عدد لیمو به 4 عدد بریده شده
    برگ رزماری
    آویشن

روش:

فر را با دمای 360 فارنهایت / 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. مرغ را خشک کنید تا رطوبت آن گرفته شود. کرفس خرد شده را به فر هلندی اضافه کنید. مرغ را کاملا با نمک و فلفل مزه دار کرده و روی کرفس قرار دهید. تکه های لیمو، رزماری و آویشن را به حفره مرغ اضافه کنید و با روغن بپاشید. درب آن را گذاشته و قابلمه را به فر منتقل کرده و به مدت 1 ساعت و 20 دقیقه بپزید. مرغ سوخاری خوشمزه آماده است.

نکات:

برای داشتن رنگ قهوه ای تیره تر، در 10 دقیقه آخر پخت را بردارید.

تا 5 روز در یخچال در ظرف در بست


دستگاه رشته بری نگهداری شود و حداقل 3 ماه در فریزر بماند.
پاستای مرغ خامه ای فر هلندی یک قابلمه
پاستای مرغ خامه ای فر هلندی یک قابلمه

زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه

عناصر:

    فیله مرغ مکعبی 500 گرم
    500 گرم پاستا پنه
    500 میلی لیتر شیر
    روغن 2 قاشق غذاخوری
    1 قاشق غذاخوری کره
    1 عدد پیاز متوسط ​​مکعبی شده
    1 قاشق چایخوری گیاهان ایتالیایی
    1 قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط شده با آب
    4 لیوان آب
    پودر سیر 5 گرم
    نمک و فلفل تا مزه دار شود

روش:

فر هلندی را از قبل گرم کنید و به روغن اضافه کنید. مرغ مکعبی لباس افغانی را مزه دار کنید و روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید تا قهوه ای شود. کره، پیاز خرد شده، سبزیجات ایتالیایی و پودر سیر را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. پاستا پنه خشک را اضافه کنید و هم بزنید. به آب اضافه کنید و بگذارید 6 دقیقه بپزد. بعد از 6 دقیقه شیر را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد. مخلوط آرد ذرت را اضافه کنید و هم بزنید. ماکارونی غلیظ و خامه ای آماده آبکاری است.

نکات: بعد از اضافه کردن ماکارونی خشک، قابلمه را مرتب لباس افغانی هم بزنید. این باعث می شود که پاستا به طور یکنواخت بپزد.

در ظرف در بسته نگهداری شود و تا 3 روز در یخچال بماند.
لوبیا سبز هلندی 15 دقیقه ای فر
لوبیا سبز هلندی 15 دقیقه ای فر

زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه

عناصر:

    500 گرم لوبیا سبز کامل
    1 قاشق غذاخوری روغن
    2 حبه سیر له شده
    نمک و فلفل برای چشیدن

روش:

فر هلندی را روی حرارت متوسط/کم گرم کنید. لباس افغانی ساقه های لوبیا سبز را بردارید. روغن نباتی را به فر هلندی اضافه کنید و سپس لوبیا سبز را اضافه کنید. 7 دقیقه تفت دهید و بعد از هر چند دقیقه بچرخانید. سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و مدت باقیمانده تفت دهید. مخلفات خوشمزه شما آماده است.

نکته: برای لوبیا سبز سرخ شده ترد، زمان پخت را به نصف کاهش دهید.

تا 5 روز در یخچال در ظرف در بسته نگهداری شود و حداقل 1 ماه در فریزر بماند.

Comments

Popular posts from this blog

خرید و لیست قیمت محصولات اینورتر آیمستر - اینورتر آی مستر - آلفا اینورتر

لوازم جانبی موبایل های مختلف

تجهیزات الکتریکی